Látványos projektek

Meglehetősen mozgalmas időszakon van túl az ipari parkban működő West Hungária Bau Kft.

Tovább »

Inter – Uni - Borsodi

Inter-Uni-Borsodi címmel indított közös programot a Széchenyi István Egyetem, az egri Eszterházy Károly Főiskola és a Borsodi Műhely Kft.

Tovább »

Tiszta térben

A levegőben található porszemcsék, mikrobák mennyiségének szabályozását végző készüléket fejlesztettek ki az ipari parkban található Rondó Kft. munkatársai.

Tovább »

Innovatív munkavédelem

Hétköznapi Munkavédelem címmel tartott konferenciát az Egészségesebb Munkahelyekért Egyesület.

Tovább »

Minőség napja

Az autóiparban úgy kell termelniük a beszállítóknak, hogy folyamatosan ellenőrzik a gyártás körülményeit, paramétereit, feltételeit, hogy ne fordulhasson elő hiba.

Tovább »

Bővítés

Az Ipari Parkban bővít a Weiss Hungaria Kft.

Tovább »

Jövőkép 2014.02.27. részlet

Az Ipari Park kialakítása

Tovább »

Versenyképes duális

A jelenlegi kormányzat által újragondol és átalakított szakképzési rendszer teljes mértékben beváltotta a hozzáfűzött reményeket.

Tovább »

Lendületben az Ipari Park

A győri az ország legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő ipari parkja- jelentette ki Görög Tibor, amikor Híradónknak értékelte az elmúlt év eredményeit.

Tovább »

Sínen vagyunk

Győr tudatos gazdaságfejlesztési koncepciójába szorosan illeszkedik az ipari parkban jelenleg is zajló iparvágány meghosszabbításának projektje.

Tovább »

Életmentő adomány

A Nemak Győr Alumíniumöntöde Kft. társadalmi felelősségvállalásának egy újabb bizonyítékaként, hőkamerát adományozott a győri hivatásos tűzoltó-parancsnokság részére.

Tovább »

A fejlesztések útja

Az ipari park nemcsak a letelepedő cégek számát tekintve bővül évről-évre, hanem az infrastrukturális beruházások is folyamatosan gazdagítják a terület gazdasági potenciálját.

Tovább »

Tovább bővülhet

Harmadik alkalommal rendeztek együttműködési fórumot a Győri Ipari parkban működő vállalatok számára.

Tovább »

Munkahelyteremtő telephely

100 millió forintos uniós támogatással új telephelyet létesített a Győri Nemzetközi Ipari Parkban a CHH Műszaki Kft.

Tovább »

Nemak Terem

Elkészült a Nemak Terem a Lukács Iskolában

Tovább »

Kellenek a példaképek

Hazai sikertörténetek, amikből bárki inspirációt gyűjthet saját vállalkozása elindításához és fejlesztéséhez. Ezt kínálta az érdeklődőknek, hallgatóknak, ötletgazdáknak, útkeresőknek és vállalkozni vágyóknak a Példakép Roadshow, melynek első, győri állomását rendezték.

Tovább »

Fontos év 2014

Fontos év 2014 a Győri Nemzetközi Ipari Parkban

Tovább »

A siker kötelez

Az ipari parkban található Vill-Korr Hungária Villamosipari Kft. vezetői fontosnak tartják, hogy a haszon egy részét visszaadják annak a városnak, ahol az keletkezik.

Tovább »

Mikulás az Ipari Parkban

Idén már a 14. alkalommal érkezett a Mikulás az Innonet Központba. A Győri Nemzetközi Ipari Park Kft.-vel közösen szervezett rendezvényen több mint 90 gyerek és természetesen a szüleik várták az őszszakállú vendéget.

Tovább »