Önkéntes segítség

Önkéntes munkával és ajándéktárgyakkal segítette a győri, területi gyermekvédelmi szakszolgálat befogadó otthonát az ipari parkban működő Cooper Bussmann Hungária Kft.

Tovább »

Közelebb egymáshoz

Második alkalommal hirdetett Együttműködési Fórumot az ipari parkban tevékenykedő vállalkozások számára a Győri Nemzetközi Ipari Park Kft.

Tovább »

600 milliós fejlesztés

30 kamiont vásárolt a J.S.Logistics Kft. az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft.-től. A fuvarozással és szállítmányozással foglalkozó vállalat egyik legnagyobb ügyfele az Audi.

Tovább »

Győrben a Gebrüder

Győrben nyitotta meg legújabb, sorrendben ötödik magyarországi telephelyét a Gebrüder Weiss Szállítmányozási és Logisztikai Kft.

Tovább »

Borsodi nap

Hagyományos Borsodi Napját tartotta az elmúlt hét végén a Borsodi Műhely Kft. a győri ipari parkban. A több évtizedes szokásnak megfelelően a cég központi telephelyén látta vendégül dolgozóit.

Tovább »

Új gyártócsarnok

Új piacokat hódít meg termékeivel a medencetestek és medencefedések gyártásával foglalkozó Aquacomet Kft. A vállalkozás Európa szinte minden államában hosszú ideje jelen van, a közelmúltban pedig Kanadában és Izraelben is megkezdte az értékesítést.

Tovább »

Képzés a Somogyinál

Munkatársai több mint 80 százalékának biztosít valamilyen oktatást egy uniós pályázatnak köszönhetően a győri ipari parkban működő, Somogyi Elektronic Kft.

Tovább »

Profitból érték

Győr sportos város, a szlogent pedig nap mint nap demonstrálják csapataink sikerei. Ezek eléréséhez azonban elengedhetetlen a stabil gazdasági háttér, melyet leggyakrabban vállalkozások biztosítanak.

Tovább »

Vágányhosszabbítás

1, 9 kilométerrel meghosszabbítják a győri iparvágányokat, erről döntött a városi közgyűlés. A jelenlegi vágány keleti irányba történő meghosszabbítása a Győri Ipari Park fejlesztése miatt vált szükségessé.

Tovább »

Fórum a parkban

Együttműködési Fórumot hirdetett a parkban tevékenykedő vállalkozások számára a Győri Nemzetközi Ipari Park Kft.

Tovább »

10 milliárdos logisztika

Felavatták az Audi győri logisztikai parkját. A 10 milliárd forintból épült létesítmény 300 új munkahelyet teremtett és az Audi közelsége miatt így még hatékonyabbá válik az autó és motorgyártás folyamata.

Tovább »

18 milliárdos gyáravató

Felavatták a németországi székhelyű Rehau - csoport új gyárát, a Győri Nemzetközi Ipari Parkban. A 60 millió euróból épült üzemben az Audi több modelljéhez gyártanak lökhárítókat.

Tovább »

Nincs megegyezés

Nem született határidőre csődegyezség a Raabvill Kft. és mintegy kétszáz egykori alvállalkozója között.  Az elektronikai cég a 800 milliós beszállítói tartozás mellett, további 700 milliós hiányt halmozott fel.

Tovább »

Kültéri munkák

Az elmúl hónapokban több külterületi munkát is elvégeztek a Győri Nemzetközi Ipari Park területén. Kijavították a télen keletkezett úthibákat, járdát építettek, módosították a közvilágítást.

Tovább »

Fellegekben a Borsodi

A légiipari és autóipari beszállítóként is működő Borsodi Műhely Kft, innovatív hőkezelési és forgácsolási technológiák kifejlesztését tűzte ki célul. A programra mintegy 387 millió forintot fordítanak, melyből 140 millió forintot támogat a Gazdasági Operatív Program.

Tovább »

A húszéveseké a világ

Fennállásának 20. évfordulóját ünnepli idén a Győri Nemzetközi Ipari Parkban működő, Nemak Győr Kft. A cég korábban német, norvég, jelenleg pedig mexikói tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

Tovább »

Rekorder Lambda

A hazai építőipar mélyrepülése ellenére rekordévet zárt 2012 - ben a Lambda Systeme Kereskedelmi Kft. győri telephelye. Az 1, 1 milliárd forintot is meghaladó tavalyi árbevétel egyértelműen két nagyberuházásnak köszönhető.

Tovább »

Sikeres profilváltás

Sikeres profilváltást hajtott végre az elmúlt években az ipari parkban működő FE - BOBO Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

Tovább »

A Síküveg Kft. az Ipari Parkban

részlet a Ráta című gazdasági magazinból

Tovább »

Egészséges bővítés

 

Tovább bővült az orvosi műszereket és gyógyászati segédeszközöket, valamint 2011 óta már steril kötszereket és sebtapaszokat is gyártó Wolf Orvosi Műszer Kft. A Győri Nemzetközi Ipari Parkban található 3300 m2 alapterületű telephelyükön, a napokban adtak át egy 300 raklap befogadására alkalmas, új raktárépületet. A 160 m2-es rakodóteret, önerőből, 20 millió forintból valósították meg.

Tovább bővült az orvosi műszereket és gyógyászati segédeszközöket, valamint 2011 óta már steril kötszereket és sebtapaszokat is gyártó Wolf Orvosi Műszer Kft.

 

Tovább »