Versenyképes duális

A jelenlegi kormányzat által újragondol és átalakított szakképzési rendszer teljes mértékben beváltotta a hozzáfűzött reményeket.

Tovább »

Lendületben az Ipari Park

A győri az ország legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő ipari parkja- jelentette ki Görög Tibor, amikor Híradónknak értékelte az elmúlt év eredményeit.

Tovább »

Sínen vagyunk

Győr tudatos gazdaságfejlesztési koncepciójába szorosan illeszkedik az ipari parkban jelenleg is zajló iparvágány meghosszabbításának projektje.

Tovább »

Élet képekben

Barabás László festő Győr városának ajándékozta az Ipari Park INNONET épületét közel 10 éve díszítő alkotásait.

Tovább »

20 éves a Nemak

Fennállásának 20. évfordulóját ünnepli a Győri Nemzetközi Ipari Parkban működő Nemak Győr Alumínium Öntöde Kft.

Tovább »

Karácsonyra készülnek

Külföldi és hazai kis- és nagykereskedelmi partnereit látta vendégül a Győri Nemzetközi Ipari Parkban működő Somogyi Electronic Kft.

Tovább »

A kilométerek alapján

Július elseje óta működik az elektronikus útdíjszedési rendszer, ami a 3 és fél tonna feletti tehergépjárműveket érinti.

Tovább »

10 milliárdos logisztika

Felavatták az Audi győri logisztikai parkját. A 10 milliárd forintból épült létesítmény 300 új munkahelyet teremtett és az Audi közelsége miatt így még hatékonyabbá válik az autó és motorgyártás folyamata.

Tovább »

18 milliárdos gyáravató

Felavatták a németországi székhelyű Rehau - csoport új gyárát, a Győri Nemzetközi Ipari Parkban. A 60 millió euróból épült üzemben az Audi több modelljéhez gyártanak lökhárítókat.

Tovább »

Nincs megegyezés

Nem született határidőre csődegyezség a Raabvill Kft. és mintegy kétszáz egykori alvállalkozója között.  Az elektronikai cég a 800 milliós beszállítói tartozás mellett, további 700 milliós hiányt halmozott fel.

Tovább »

Fontos év 2014

Fontos év 2014 a Győri Nemzetközi Ipari Parkban

Tovább »

A siker kötelez

Az ipari parkban található Vill-Korr Hungária Villamosipari Kft. vezetői fontosnak tartják, hogy a haszon egy részét visszaadják annak a városnak, ahol az keletkezik.

Tovább »

Mikulás az Ipari Parkban

Idén már a 14. alkalommal érkezett a Mikulás az Innonet Központba. A Győri Nemzetközi Ipari Park Kft.-vel közösen szervezett rendezvényen több mint 90 gyerek és természetesen a szüleik várták az őszszakállú vendéget.

Tovább »

Pattantyús Nap

A névadó professzor születési évfordulója előtt tisztelegve már hagyományos rendeztek Pattantyús Napot a Pattantyús - Ábrahám Géza Szakközépiskolában.

Tovább »

A Gebrüder Weiss az Ipari Parkban

A Gebrüder Weiss Szállítmányozási és Logisztikai Kft. ötödik telephelye nyílt meg a Győri Ipari Parkban. (Részlet a Ráta című gazdasági magazinból)

Tovább »

Megújuló homlokzatok

Győr belvárosának arculatához szorosan hozzátaroznak az ott található kereskedelmi egységek portáljai. Az utóbbi hónapokban több kiadó üzlethelyiség is gazdára talált, és egyre több homlokzat öltözött új köntösbe.

Tovább »

Önkéntes segítség

Önkéntes munkával és ajándéktárgyakkal segítette a győri, területi gyermekvédelmi szakszolgálat befogadó otthonát az ipari parkban működő Cooper Bussmann Hungária Kft.

Tovább »

Közelebb egymáshoz

Második alkalommal hirdetett Együttműködési Fórumot az ipari parkban tevékenykedő vállalkozások számára a Győri Nemzetközi Ipari Park Kft.

Tovább »

600 milliós fejlesztés

30 kamiont vásárolt a J.S.Logistics Kft. az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft.-től. A fuvarozással és szállítmányozással foglalkozó vállalat egyik legnagyobb ügyfele az Audi.

Tovább »

Győrben a Gebrüder

Győrben nyitotta meg legújabb, sorrendben ötödik magyarországi telephelyét a Gebrüder Weiss Szállítmányozási és Logisztikai Kft.

Tovább »