Munkahelyteremtő telephely

100 millió forintos uniós támogatással új telephelyet létesített a Győri Nemzetközi Ipari Parkban a CHH Műszaki Kft.

Tovább »

Nemak Terem

Elkészült a Nemak Terem a Lukács Iskolában

Tovább »

Kellenek a példaképek

Hazai sikertörténetek, amikből bárki inspirációt gyűjthet saját vállalkozása elindításához és fejlesztéséhez. Ezt kínálta az érdeklődőknek, hallgatóknak, ötletgazdáknak, útkeresőknek és vállalkozni vágyóknak a Példakép Roadshow, melynek első, győri állomását rendezték.

Tovább »

Fontos év 2014

Fontos év 2014 a Győri Nemzetközi Ipari Parkban

Tovább »

A siker kötelez

Az ipari parkban található Vill-Korr Hungária Villamosipari Kft. vezetői fontosnak tartják, hogy a haszon egy részét visszaadják annak a városnak, ahol az keletkezik.

Tovább »

Mikulás az Ipari Parkban

Idén már a 14. alkalommal érkezett a Mikulás az Innonet Központba. A Győri Nemzetközi Ipari Park Kft.-vel közösen szervezett rendezvényen több mint 90 gyerek és természetesen a szüleik várták az őszszakállú vendéget.

Tovább »

Pattantyús Nap

A névadó professzor születési évfordulója előtt tisztelegve már hagyományos rendeztek Pattantyús Napot a Pattantyús - Ábrahám Géza Szakközépiskolában.

Tovább »

A Gebrüder Weiss az Ipari Parkban

A Gebrüder Weiss Szállítmányozási és Logisztikai Kft. ötödik telephelye nyílt meg a Győri Ipari Parkban. (Részlet a Ráta című gazdasági magazinból)

Tovább »

Megújuló homlokzatok

Győr belvárosának arculatához szorosan hozzátaroznak az ott található kereskedelmi egységek portáljai. Az utóbbi hónapokban több kiadó üzlethelyiség is gazdára talált, és egyre több homlokzat öltözött új köntösbe.

Tovább »

Minőség napja

Az autóiparban úgy kell termelniük a beszállítóknak, hogy folyamatosan ellenőrzik a gyártás körülményeit, paramétereit, feltételeit, hogy ne fordulhasson elő hiba.

Tovább »

Bővítés

Az Ipari Parkban bővít a Weiss Hungaria Kft.

Tovább »

Jövőkép 2014.02.27. részlet

Az Ipari Park kialakítása

Tovább »

Versenyképes duális

A jelenlegi kormányzat által újragondol és átalakított szakképzési rendszer teljes mértékben beváltotta a hozzáfűzött reményeket.

Tovább »

Lendületben az Ipari Park

A győri az ország legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő ipari parkja- jelentette ki Görög Tibor, amikor Híradónknak értékelte az elmúlt év eredményeit.

Tovább »

Sínen vagyunk

Győr tudatos gazdaságfejlesztési koncepciójába szorosan illeszkedik az ipari parkban jelenleg is zajló iparvágány meghosszabbításának projektje.

Tovább »

Élet képekben

Barabás László festő Győr városának ajándékozta az Ipari Park INNONET épületét közel 10 éve díszítő alkotásait.

Tovább »

20 éves a Nemak

Fennállásának 20. évfordulóját ünnepli a Győri Nemzetközi Ipari Parkban működő Nemak Győr Alumínium Öntöde Kft.

Tovább »

Karácsonyra készülnek

Külföldi és hazai kis- és nagykereskedelmi partnereit látta vendégül a Győri Nemzetközi Ipari Parkban működő Somogyi Electronic Kft.

Tovább »

A kilométerek alapján

Július elseje óta működik az elektronikus útdíjszedési rendszer, ami a 3 és fél tonna feletti tehergépjárműveket érinti.

Tovább »